3 lucruri de facut dupa nunta

3 lucruri de facut dupa nunta

Dupa toate pregatirile frenetice care au condus pana la ziua cea mare, s-ar putea sa va simtiti putin ciudat, intrebandu-va: „ce am de facut acum?”.
Asa ca acum clopotele de nunta se estompeaza usor in distanta pe masura ce te intorci din luna de miere si incepi sa te inveti cu noul tau statut de casatorie.
Nu-ti face griji; exista inca destul de multe detalii care trebuie sa le pui la punct acum dupa ziua nuntii. Mai jos gasiti 3 lucruri importante pe care trebuie sa le faca, dupa nunta, noile cupluri.

 

1. Aveti grija de rochia de mireasa

Rochia de mireasa are cu siguranta un loc cheie in amintirile voastre fericite, asa ca poate vreti sa o trimiteti la o spalatorie profesionista de rufe si sa o pastrati. Un fotograf nunta care se respecta cu siguranta a petrecut cateva ore cu dumneavoastra la sedinta foto si a chinuit putin albul acela frumos al rochiei.
Nu uitati sa asteptati cateva zile, astfel incat orice pata sa fie usor indepartata. Trebuie impachetata intr-o cutie si depozitata departe de temperaturile extreme sau de lumina puternica si directa a soarelui.
Daca nu doriti sa va pastrati rochia, ati putea gasi fara indoiala o fata caruia sa-i faceti ziua minunata.

 

2. Trimiteti notele de multumire

Poate ca in Romania nu prea se practica trimiterea notelor de multumire dupa evenimentul de nunta, insa e un gest foarte frumos. Spunand „multumesc” este un pas esential inainte de a putea incepe cu adevarat sa va bucurati de toate cadourile uimitoare de nunta pe care le-ati primit. Notele scrise de mana sunt intotdeauna apreciate si merita efortul. Insa puteti face pasul acesta si in momentul in care primiti pozele de la fotograful de nunta. Fie ca primiti un link sau aveti o galerie online cu pozele din marea zi. Un fotograf nunta profesionist va trimite link-ul de unde puteti downloada pozele, iar acest link il puteti trimite pe mail mai departe invitatilor.

 

3. Scrieti recenzii furnizorilor

Odata ce ati terminat cu notele de multimire, nu uitati sa va exprimati aprecierea pentru toti furnizorii de servicii care au participat la planificarea nuntii dumneavoastra. Printre acestia ii includem pe: florist, cofetar, fotograf nunta, coaforul, restaurantul sau dj-ul/trupa. Doar cateva cuvinte de bine ii pot ajuta mult pentru stimularea afacerilor lor. De asemenea pot ajuta si viitoarele cupluri in luarea deciziilor de angajare a acestora.

Incepe sa planuiesti alte evenimente importante din viata ta!

Fotograf de nunta: Soulseeker

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.