Tipuri de calendare

Calendarele personalizate oferite cadou atat clientilor firmei, cat si angajatilor sau partenerilor de afaceri va pot ajuta foarte mult pe termen lung. Alegand un design adecvat, veti impresiona in mod placut orice persoana care va intra in posesia unui calendar personalizat. Oferirea de calendare este o metoda eficienta in scopul pormovarii imaginii unei firme sau afaceri

 Calendarele personalizate se impart in mai multe categorii:

Calendarele de buzunar sunt obiecte foarte practice si pot fi purtate cu usurinta in portofel, geanta, servieta sau direct in buzunar. Sunt o forma de promovare foarte eficienta si pot avea un impact benefic asupra consumatorilor de bunuri si servicii oferite de diverse companii.

Calendarele triptice sunt cele mai versatile modele datorita modului de afisare al informatiei: luna in curs este plasata central, iar luna anterioara si cea viitoare sunt afisate pe aceeasi pagina, pentru o planificare optima a activitatii dumneavoastra.

In general, calendarele de perete sunt utilizate pentru a tine pasul mai usor cu toate activitatile din jurul nostru si sunt nelipsite din viata de zi cu zi. Acestea confera un aspect estetic placut intr-o incapere, oferind o selectie tematica deosebit de variata si pot fi personalizate prin diverse imagini sau texte.

Calendarele de birou pot constitui cadouri dinamice, unice si persoanale si pot fi intrebuintate pentru scrierea notitelor, pentru marcarea unor evenimente si intalniri sau pentru a nota planul de lucru zilnic. De obicei, acest tip de calendare au dimensiuni reduse, cu scopul de a nu ocupa foarte mult spatiu pe masa de lucru.

calendare-personalizate

ITIP ofera servicii de tiparire calendare personalizate pe diverse dimensiuni, gramaje si suporturi de hartie mata sau lucioasa. Toate modelele de calendare din oferta noastra beneficiaza de o personalizare atenta, profesionista.

Colectia de calendare pe care le gasiti la tipografie Cluj insumeaza o selectie de tematica si de formate deosebit de variata, de la popularele calendare de perete – un cadou perfect pentru orice situatie, pana la calendarele de birou – un obiect nelipsit de pe orice birou si extrem de util. Consulta oferta de calendare cu preturi avantajoase si livrare gratuita in toata tara si comanda calendare Cluj acum!

Comentarile sunt inchise