Rent a car – inchirieri masini Bucuresti

Fara indoiala cea mai grea intrebare a persoanelor care cauta servicii de rent a car Bucuresti, este cum sa gaseasca cea mai buna varianta care sa raspunda cerintelor sale atat din punct de vedere financiar cat si calitativ. Majoritatea clientilor fideli care folosesc frecvent serviciile companiilor de rent a car Bucuresti, sunt romanii stabiliti in afara granitelor tarii. Chiar daca foarte multi au folosit pana acum acest tip de serviciu, unii dintre ei opteaza sa schimbe frecvent companiile datorita lipsei de profesionalism de care unele dintre ele dau dovada. Din discutiile purtate cu multi clienti care au utilizat serviciile de inchirieri masini Bucuresti, am observat ca acestia au nemultumiri in ceea ce priveste starea tehnica a masinilor pe care le-au inchiriat precum si starea estetica a acestora, care de foarte multe ori lasa de dorit. Masinile sunt aduse de cele mai multe ori fara sa fie curate sau masini care nu functioneaza corespunzator din punct de vedere tehnic.

Daca doriti sa evitati aceste situatii neplacute, incercam sa va oferim cateva sugestii utile in acest articol, despre cum sa gasiti societatea de inchirieri masini Bucuresti potrivita.

1.Atentie la preturile afisate pe site-urile celor care ofera serviciile de rent a car Bucuresti.

In primul rand dupa ce ati efectuat o simpla interogare pe motoarele de cautare dupa cuvantul masini de inchiriat Bucuresti, veti observa ca pe prima pagina or sa va apara nu mai putin de douazeci de rezultate cu site-uri ale firmelor care ofera acest tip de serviciu. Daca timpul va permite, verificati o mare parte dintre site-urile web de prezentare ca sa va faceti o idee asupra preturilor precum si a conditiilor de inchiriere.

2.Alegerea pretului corect pentru inchirieri masini Bucuresti.

Calculati cu atentie preturile care va sunt afisate, daca acestea variaza foarte mult de la o societate de inchirieri masini Bucuresti la alta, trebuie sa va puneti un semn de intrebare. Daca la prima vedere veti gasi o companie care ofera preturi extrem de reduse fata de celelalte societati, ar trebui sa va ridicati un serios semn de intrebare. S-ar putea sa aiba anumite costuri ascunse de care sa aflati abia in momentul in care vi se preda masina. Faceti tot posibilul sa alegeti preturile pe care le practica o mare parte a acestor companii, sa fie cat de cat apropiate intre ele.

3.Alegerea modelului potrivit de masina.

Este un lucru extrem de important sa stiti ce masina veti conduce, in primul rand in joc este viata dumneavoastra. Masinile de inchiriat trebuie sa fie intr-o excelenta stare tehnica atunci cand va sunt predate si sa aiba un an mai nou de fabricatie. Cum va spuneam in capitolul de mai sus, atunci cand veti gasi societati care va inchiriaza pe preturi extrem de reduse, la livrare va pot aduce autoturisme foarte vechi si intr-o stare nu tocmai buna de functionare.

4.Garantia.

Daca pana acum nu stiati majoritatea firmelor specializate pe inchirieri masini Bucuresti, percep taxe care reprezinta garantia. Aceasta este o suma de bani care vi se solicita in momentul in care preluati automobilul de la ei si in cele mai bune cazuri vi se returneaza in totalitate in momentul in care predati autoturismul. Spunem in cele mai bune cazuri, deoarece aceasta este suma de bani care va este oprita de companiile care practica preturi extrem de mici la prima vedere. Daca masina va prezenta o mica zgarietura pe care dumneavoastra nu ati observat-o cand ati semnat contractul, acesta va fi un pretext foarte bun pentru companiile care practica astfel de lucruri sa va opreasca in totalitate garantia, iar de cele mai multe ori aceasta este de orinul catorva sute de euro, in cazul masinilor din gama low cost si poate ajunge la cateva mii in cazul masinilor de lux. Aceasta garantie pe care o solicita companiile de inchirieri auto Bucuresti, poate fi transformata intr-o asigurare obligatorie care se calculeaza in functie de tipul de masina aleasa de dumneavoastra.

Amintiti-va de fiecare data cand utilizati serviciile de inchirieri masini Bucuresti, ca trebuie sa alegeti tot timpul serviciile de calitate. Pentru mai multe informatii despre domeniul rent a car va invitam sa consultati sectiunea blog de pe http://www.rent-a-car-otopeni.ro Aici veti gasi cu siguranta multe informatii utile despre serviciile si ofertele companiilor de inchirieri auto Bucuresti, precum si tabelul cu preturi pentru fiecare model auto in parte.

Comentarile sunt inchise