11 vedete devin profesori in cadrul celui mai nou proiect al primaverii

Din 18 aprilie Andreea Marin, Codrut Keghes (Dezbracatu’), Florentina Opris, Irina Neacsu, Dana Sota, dr. Nicoleta Svarlefus, Simona Semen, Alin Galatescu, Denis Radu, George Butunoiu si Flori Stoian vor preda in cadrul scolii exPRess Group.

Fiecare va aborda cate o tema pe care o va dezbate timp de 8 saptamani, ajutand cursantii sa atinga rezultatele pe care si le-au propus: personal branding, actorie, nutritie si sport, design interior, frumusete, dezvoltare personala si spirituala, moda si stil, PR si evenimente si managementul carierei.

Participantii vor fi recompensati cu doua premii substantiale in cadrul unei tombole la finalul celor 9 module: 5000 euro oferiti de catre exPRess Group si o schimbare de look, tratamente cosmetice, manichiura si pedichiura la Miko Beauty Centers, o tinuta, o cina romantica si un curs gratuit la exPRess Group.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.expressgroup.ro, iar pentru inscrieri puteti trimite un email la office@expressgroup.ro sau suna la +40 723 810 364 pana pe 15 aprilie 2016.

_______________________________________________________

exPRess Group a fost fondat de catre Flori Stoian (realizatoarea 100% FASHION, singura emisiune de fashion-business din Romania) la inceputul acestui an din dorinta de a demonstra ca reusita are o formula cheie: vointa, lucru intens si consecventa.

Partenerii proiectului sunt: Miko Beauty Centers, Miko Dental, Miko Med, Miko Café, Luxury, Tonica, eva.ro, instilulmeu.ro, Denis Radu & friends, Chef Gabriela Simion, Anki Permoda, Social Agenda si Avanti Furs Romania.

 

Flori Stoian exPRess Group

Comentarile sunt inchise